Personal Power consult

Kom in contact met jouw kracht ! En leer wat jou in balans kan brengen.

Wat bied dit powerconsult ?
>
Weet je wat jouw kracht is en leef je die?

(Her)ontdekken wat jou blij maakt in het leven, dat doen we door jouw Power-kleur in beeld te brengen. Door je weer bewust te worden van jouw kracht, kan jij stralend door het leven gaan!
>
Ga je gebalanceerd door het leven ?
Soms kan het zijn dat je te veel in je kracht zit, en dat je daardoor niet helemaal lekker in je vel zit. Dit wordt zichtbaar door te kijken naar je balanskleur. Bijvoorbeeld: De roze mensen onder ons kunnen teveel voor de ander zorgen en zichzelf vergeten. De turquoise mensen kunnen helemaal in hun creativiteit wegdromen, maar niet concreet dingen echt neerzetten. Door de juiste balans te vinden tussen jouw power en jouw balanskleur, vindt je evenwicht in je leven.
>
Doe je de dingen als vanzelf, of heb je het gevoel dat je energie verliest ?
Het is belangrijk dat je de dingen op jouw manier doet. Trouw jou energie volgt, zodat je bv. een burn-out voorkomt ! Samen met jou gaan we kijken naar jouw element, en wordt je je bewust hoe jij optimaal jouw energie kunt laten stromen.
>
Durf jij je kracht te leven en te laten zien ?
Verbinding maken met jouw eigen kracht en deze ook te leven in jouw relatie, jouw werk, je vriendschappen, etc. We gaan samen kijken hoe jij jezelf nog meer zichtbaar kunt maken in de wereld, zodat je mensen blij kunt maken met jouw eigen unieke zelf.

Wat houd een Power consult in ?
Een power consult is een positief, persoonlijk, energie gevend gesprek n.a.v. de Powertest.
>
*  We werken met kleuren
* Je ontvangt jouw Powertype Rapport
* Persoonlijk Powergesprek
* Opvolging vinden wij belangrijk

We werken met kleuren
Misschien ben jij je er wel van bewust dat je van sommige kleuren blij wordt en van andere kleuren juist niet. Dit is niet voor niets. Kleuren hebben een diepere betekenis en door je te verbinden met een kleur kan je extra kracht, liefde, plezier ervaren.
>
Met dit consult willen we niet alleen je verstandelijk wijzer maken, maar willen we ook je gevoel raken. Dit doen we door middel van de kleuren. Doordat je bepaalde kleuren gaat dragen, ga je je ook anders voelen.
>
Verandering kan alleen maar komen van binnenuit, dus het werken met gevoel is voor ons daarom ook essentieel.
>
Vanuit onze liefde voor kleuren en onze achtergrond in de textielbranche, hebben wij een mooie collectie t-shirts en tops ontwikkeld, met diverse halslijnen in jouw basis- en balanskleuren. Zodat je de kracht van kleuren ook kunt ervaren. Deze kan je hier terugvinden.

Je ontvangt jouw Powertype Rapport :
>
Je krijg dit rapport na het consult toegestuurd, het is een mooi document, dat je op ieder moment terug kunt pakken – om weer even contact te maken wat echt belangrijk is.
>
In het Powertype rapport lees je :

  • Wat jouw grootste kracht is en unieke kwaliteiten zijn
  • Wat jouw balanskleur en sleutel tot succes is.
  • Wanneer jij in je element bent
  • Hoe je kunt laten zien, wie je bent en wat je wilt
  • Wat jouw belangrijkste drijfveer is.
  • Hoe jij jouw unieke kracht zichtbaar maakt

Persoonlijk Powergesprek brengt je :
>
In het persoonlijke gesprek gaan we samen kijken naar jouw behoefte in dit moment. Dit kunnen verschillende dingen zijn, zoals bv. energie, rust, positiviteit, helderheid, etc.
>
We gaan kijken hoe jouw eigen kracht en balans jou hierin kunnen ondersteunen. De aandacht ligt op wat je wel hebt en niet op wat er niet is. Wij geloven dat je jezelf niet hoeft te veranderen, dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is.
>
Graag helpen we jou om jouw eigen kracht te omarmen, en dit te gaan leven !

Opvolging vinden wij belangrijk
>
We vinden het belangrijk om opvolging te geven, omdat we merken dat er na een consult, van alles in beweging is gezet. En dat het fijn is om hier nog even bij stil te staan. Ook geeft een extra contactmoment jou nog even een reminder, dat jij je mag verbinden met jouw power (omdat we soms door het normale leventje – dit weer snel vergeten). En het is natuurlijk de bedoeling dat jij jouw kracht in je leven gaat integreren.

Praktische informatie:
>
ONLINE POWER CONSULT           € 97,00
(Incl. Powertype Rapport, 30 minuten Online Consult, Follow up consult (groepsessie)
>
Momenteel alleen mogelijk als ONLINE / telefonisch consult, i.v.m. COVID19
Later zullen we dit weer regulier aanbieden.