Kleuren kracht

In 3 stappen naar de mooiste versie van jezelf? Kleur kan hierin zoveel voor je betekenen!

Stap 1 : Stralend jij

Het kennen van je persoonlijke kracht en deze uitstralen !

Powerboost : Ontdek jouw grootste kracht !

T

Voor de meeste onder ons is dit thuiskomen en super vanzelfsprekend, ja dat doet toch iedereen zo… Het is verfrissend om te zien dat je echt anders bent dan de ander, en dat je helemaal goed bent zoals je bent.

Het kan ook zijn dat je net als ik in eerste instantie wel even moet slikken als je jouw grootste kracht hoort, je weet het wel – maar leef en waardeer je dit ook helemaal ?

T

Naast het ontdekken van je grootste kracht, leer je ook wat jou in balans brengt. Want ieder kleurtype heeft zo zijn eigen uitdaging in het leven, en d.m.v. deze sessie kijken we hoe je nog meer vanuit jouw kracht kunt gaan leven.

T

Meer informatie omtrent Stralend Jij.

Stap 2 : Leef je droom

Jouw leven inrichten vanuit jouw eigen waarden !

Leef je droom

T

Het vinden van jouw focus, wat zijn de dingen die jou gelukkig maken en hoe kan jij je leven hier omheen inrichten ?

 

In dit traject ontvang je jouw complete blauwdruk en krijg je een heel mooi inzicht in jouw persoonlijke waardes, wat jou energie geeft en waar jij gelukkig van wordt.

 

Het is een mooie tool op weg naar authenticiteit, als jij jouw kleuren gaat leven en zichtbaar maakt zal je ook de dingen en mensen aantrekken die bij jou passen !

 

Meer informatie omtrent Leef je droom

Stap 3 : Stralend van binnen en buiten

Geef gehoor aan jouw diepste verlangen en maak je dromen waar !

Kom in beweging om jouw dromen waar te maken !

T

Wat zou jij nu echt het allerliefste willen betekenen, bereiken, doen ? Hier zoomen we dieper op in, zijn er nog dingen die je tegenhouden en wat heb je nodig om niet alleen te blijven dromen, maar ook om in de actie te komen en te gaan doen !

T

Deze sessie helpt je om meer focus te krijgen en om een duidelijk stappenplan te maken om met jouw droom aan de slag te gaan. Het geeft dat steuntje in de rug om op weg te gaan.

Er is niets wat je nu nog tegenhoud om te doen wat jij wilt.

 

Meer informatie omtrent Stralend van binnen en buiten.