Welke kleur draag ik naar een sollicitatiegesprek?

Welke kleur draag ik naar een sollicitatiegesprek?

T

Deze vraag hoor ik vaak voorbij komen.

T

Misschien heb je al eens vaker gehoord dat het goed is om in een sollicitatiegesprek een bepaalde kleur te dragen. En dat kan ook zeker werken om op die manier jezelf krachtiger te voelen. Dit kan je ontdekken door met bepaalde kleuren te gaan werken; workshop kleurenkracht.

T

Tegelijkertijd wil je jezelf in een sollicitatiegesprek jezelf niet overschreeuwen. En is het juist belangrijk om jouw authentieke zelf te laten zien!

En dat kan door jezelf zichtbaar te maken in jouw persoonlijke krachtkleur(en).

De baan die bij jou past, en waar jij van gaat stralen !

TT

En het werkt ook andersom, jouw persoonlijke krachtkleur geeft jou inzicht in waar jij uniek in bent en waar jij blij van wordt. Het helpt jou te beslissen of deze nieuwe baan en werkgever ook bij jou past. Want dat is natuurlijk ook essentieel voor jou ! Dat jij de job vind waar je energie van krijgt en jij als persoon helemaal tot je recht komt.

T

 

In welke kleur wordt jouw kracht zichtbaar ?

De krachtkleur van ons model Toril is vuurrood. Het is goed zichtbaar hoe zij in deze kleur straalt. Deze kleur staat voor de  “De Gepassioneerde Winnaar”

Zij is een vuurtype is zij heerlijk gedreven en houdt van resultaat.

T

Er zijn in totaal 40 verschillende krachtkleuren, met ieder hun unieke talent, kracht en titel.

De kleur maakt ook zichtbaar in welke branche jij het liefste werkzaam bent.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, bekijk dan dit filmpje.

Heb je het filmpje gezien?

Tof he, misschien had je dat zelf nooit bedacht dat je met door de juiste kleuren te dragen zoveel verschil kon maken. Niet alleen met wat je uitstraalt, maar ook om jezelf zelfverzekerder en krachtiger te voelen van binnenuit.

T