Waar moet je opletten bij de keuze van jouw ideale broekmodel

die past bij jouw figuurtype.

Uiteraard moet een broek vooral comfortabel zitten, maar het oog wil ook wat. De perfecte broek laat je figuur mooi uitkomen: hij lift en flatteert je billen, verdoezelt zwembandjes, maakt je buik optisch platter en doet je benen langer lijken.
>
Maar dat effect krijg je alleen als je broek goed past in de taille, op je heupen en aan je boven- en onderbenen. Bovendien moet het model goed bij je figuur staan.
.
Waar moet je opletten bij de keuze van jouw ideale broekmodel die past bij jouw figuurtype?
Lees hieronder verder.

>

Combi A & Ronde A
Combi A: Je heupen zijn breder dan je schouders. je hebt een slank bovenlichaam, smalle schouders, kleinere borsten, een slanke taille volle billen, benen en heupen.
Ronde A: Je heupen zijn breder dan je schouders. je hebt een slank bovenlichaam maar wel ronde schouders, grotere borsten en een slanke taille volle billen, benen en heupen.
>
>
Jouw ideale broek:
Kies een broek die je vrouwelijke vormen op de juiste manier benadrukt. De bootcut en flared pants staan je fantastisch: zo krijgt de onderkant van je benen wat meer volume waardoor je lichaam meer in balans komt.
Let wel dat je stiksels of versieringen rond de heupen beter vermijden omdat die de aandacht trekken naar de plek die je misschien wat wilt verdoezelen.
Kies eerder voor een effen exemplaar zonder opvallende print

X-Type
Je heupen en rechte schouders zijn ongeveer even breed en je hebt een mooie slanke taille
>
>

Jouw ideale broek:
Een broek die mooi in de taille zit is ideaal voor jouw figuur; je taille wordt geaccentueerd, waardoor je langer en slanker lijkt. Maak je broek niet té strak  zodat je lichaam mooi in proportie blijft.
>
Een broek met rechte of wijd uitlopende pijpen staan je prachtig, let wel op dat je boven en onder lichaam in balans blijft, kies je voor een strakkere broek draag dan ook een aansluitende top en accentueert je taille met een riem of een goed passende iets wat bredere tailleband.

8 Type
Je ronde heupen en ronde schouders zijn ongeveer even breed, je hebt een mooie slanke taille met volle ronde borsten.
>
>
Jouw ideale broek:
Voor jou geld hetzelfde als voor het X-type
Jij staat ook goed met rechte of wijd uitlopende pijpen, let op dat je, je boven en onderlichaam in balans houd en laat je mooie slanke taille zien !
Kies niet voor te stevige stoffen maar wel voor soepel vallende stoffen (eventueel met ronde dessins) die mooi over je vrouwelijke rondingen vallen.

O-Type
Je hebt mooie, volle borsten en bredere ronde schouders, geen duidelijke taille en slanke benen.
>
>
Jouw ideale broek:
Heb je last van een klein buikje dat je liever wat wilt wegwerken? Kies dan voor een broek met een hoge taille.
Broeken met een strakkere pijp, bootcut  brengen je figuur in balans en laat je benen langer en slanker lijken en vermijd broeken die los zitten aan je billen.
Broeken met Dessins zijn zeer geschikt voor jouw.

H-Type
Je hebt kleinere tot middelgrote borsten, rechte schouders die even breed zijn als je heupen geen duidelijke taille en slanke heupen en benen.
>
>
Jouw ideale jeans:
Kies voor een broek met een normale taille: die laat je figuur er mooi vrouwelijk uitzien. Een broek die goed aansluit en je mooie slanke benen laat zien, is een perfect model voor je.  Ook iets lossere modellen, zoals o.a. de A035 travelbroek staan je goed!

Y-Type
Je hebt een volle boezem, schouders die breder zijn dan je heupen, een slanke taille en smalle heupen en benen
>
>
Jouw ideale jeans:
Een jeans met wijdere pijpen creëert optisch meer rondingen en brengt je figuur mooi in balans. Kies bovendien voor een broek die normaal of lager op je heupen valt om je vrouwelijke vormen te accentueren. Vermijd daarbij broeken die té strak zitten: zo benadruk je je bredere schouders alleen maar meer.
Een broek met een dessin brengt je lichaam ook optische in balans.

Y-Type
Je hebt kleinere borsten, schouders die breder zijn dan je heupen en smalle heupen en benen
>
>
Jouw ideale jeans:
Voor jou geld hetzelfde als voor een Y-Type
Kies bovendien voor een broek die normaal of lager op je heupen valt om je vrouwelijke vormen te accentueren. Vermijd daarbij broeken die té strak zitten: zo benadruk je je bredere schouders alleen maar meer.
Een broek met een dessin brengt je lichaam ook optische in balans.

Vind je het lastig om aam een goed broekpatroon te komen laat dan een broek op maat tekenen.
Voor vragen, neem contact met ons op.