Wat is jouw volgende bestemming?

Gele kleurinspiratie

Jouw stip op de horizon

De reis naar jouw bestemming, begint met het zetten van een stip neer te zetten waar jij je op wilt richten, waar jij naar toe wilt bewegen.

Afstemmen op je intuïtie 

Diep van binnen weten we precies wat we willen. We nemen alleen niet altijd de tijd om even naar binnen te gaan, en te voelen wat het nu is waar je precies naar verlangt.

T

Het is zo fijn om af en toe tijd voor jezelf in te plannen om gewoon even lekker tot stilte te komen. Als het stil wordt in je hoofd, zal je merken dat je intuïtie tot je gaat spreken.

T

Zelf vind ik intuïtief creatief werken altijd zo’n heerlijke manier om thuis te komen bij jezelf. Mocht dit iets zijn wat ook voor jou werkt, dan ben je welkom op de workshop “Het verlangen van jouw hart

Het (h)erkennen van je eigen waarden

Bij grotere levenskeuzes is het belangrijk om trouw te blijven aan je eigen waarden.

Te kijken of hetgeen wat je wilt ook helemaal bij jou past.

Klopt het met jouw waardes, gaat dit je energie geven, is dit iets waar je voldoening uit gaat halen.

Als je trouw bent aan jezelf dan kunnen de mooiste dingen ontstaan.

T

Ben je even vergeten wat voor jou echt belangrijk en van waarde is, waar jij nu ook alweer energie van krijgt. Dan is ons “leven vanuit je hart” programma misschien wel iets voor jou. Wil je hier meer van weten, stuur ons dan even een berichtje. Dan nemen we even persoonlijk contact met je op.

Kom in beweging en Ga !

Soms kunnen we eindeloos blijven denken wat zou ik nu willen, maar komen we niet echt tot actie. We blijven dromen zonder resultaat. Dan is het tijd om uit je denken te stappen en gewoon te gaan DOEN.

T

Volg gewoon de stroom van dit moment, waar heb ik nu zin in.

En als je zelfs dat lastig vindt, dan maak je gewoon een keuze. En dan voel je wel als je de keuze gemaakt hebt, of dit iets is waar je blij van wordt en meer van wilt of dat het toch niets voor je is.

En dan ben je alweer een stapje dichter bij je bestemming.

As simple as that 🙂

Je hoeft het niet alleen te doen 

Ga op zoek naar mensen die dezelfde dingen leuk vinden als jij, of waar je van kunt leren.

En mensen die in jou en jouw droom geloven, jouw persoonlijke supporters 🙂

Als je je omringt door positieve mensen, die jouw droom bekrachtigen, zal je merken dat jouw reis niet alleen makkelijker maar ook leuker zal worden.

T

Mijn intentie is om een leuke supportsessies te gaan ontwikkelen waarin we onszelf en elkaar kunnen bekrachtigen. Binnenkort meer hierover…

We wish you the best!

T

Heel veel succes en plezier met het bereiken van jouw bestemming..

Geniet van jouw reis !!!

Liefs,

XX