Gele kleurenkracht

Wat voor gevoel krijg jij bij de kleur geel?

T

Wordt je blij van de kleur geel en zou je deze kleur ook dragen ?

T

Kleuren zijn meer dan je op het eerste oog ziet, kleuren gaan iets dieper ze spreken je gevoel aan.

Dit is waarom kleuren bijvoorbeeld ingezet worden in therapie, door met kleuren te werken raak je een laagje dieper aan; jouw onderbewuste, deze weet vaak precies wat we nodig hebben en dat kan heel anders zijn dan we met onze mind kunnen bedenken.

T

De kleur geel kan ons helpen met ons zelfvertrouwen, zelfkennis en het vinden van focus en richting. De kleur geel staat voor weten wie je bent en wat je wilt & durven te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid.

T
Kan jij wel wat van deze kleurenkracht gebruiken ?

 

Kies de tint geel die bij je past !

In onze kleurensessies werken we met de 4 tinten van geel. Het kan goed zijn dat de ene tint geel je beter aanspreekt dan de andere, dus mocht je niet van fel geel houden.. niet getreurd kies dan voor de tint van geel waar jij je goed bij voelt.

 

 

 

Gezonde dosis geel 

T

Alles waar te voor staat is niet goed zeggen ze wel eens. Dat geldt ook voor deze kleur, als er een te voor staat, dan ben je dus eigenlijk uit balans, en dat merk je…

T

Als er te weinig geel is in je leven, dan heb je weinig zelfvertrouwen, je weet niet wie je bent en wat je echt wilt, je hebt geen focus, geen duidelijke richting waar je echt voor durft te kiezen. Je kunt het misschien allemaal niet meer overzien en je voelt je onzeker.

T

Als er teveel geel is in je leven, wordt je vaak te kritisch op alles en iedereen om je heen. Je kunt wat zelfingenomen worden, en alleen maar bezig zijn met je werk of andere dingen die voor jou belangrijk zijn en de rest om je heen vergeten. Je vertrouwt alleen op kennis, omdat je het zo geleerd hebt of omdat het zo hoort en gaat daarbij voorbij aan je gevoel; jouw eigen intuïtie.

T

Is jouw geel in balans ? Zo niet aan welke kant van de medaille zit jij ?

 

Wil jij aan de slag met 1 van de thema’s van de kleur geel ?

T

Mocht je behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen, dan kan het werken met jouw Powerkleur jou heel veel moois brengen. In een persoonlijke sessie of in een training met anderen, kom je weer in contact met jouw innerlijke kracht. Ik laat je weer voelen en beleven hoe mooi je bent en op welke manier jij nog wat meer in je kracht kunt gaan staan. Heb je interesse hierin kijk dan even op de pagina powerboost of neem even persoonlijk contact met me op om af te stemmen welke vorm bij jou past.

T

Wil je (weer) ontdekken wat er precies bij je past, waar je gelukkig van wordt en jouw leven in gaan richten met de dingen waar jij blij van wordt. Dan kan dat middels de training leven vanuit je hart, wil je hier meer over weten? Stuur dan even een persoonlijk berichtje naar info@oogvoorkleurenstijl.nl t.a.v. Diana

T

Jij mag zijn wie je bent & gezien worden !
Lieve groeten, Diana