Dhoti broek

Hoe combineer ik deze broek met mijn figuurtype?

X en 8 type
Dames! Voor jullie is het geen probleem? Met dat perfecte figuur hoef je alleen maar je ogen te sluiten en te kiezen wat je wenst. Combineer je Dhoti- broek met een tuniek, of zelfs een effen T-shirt. Voeg een paar accessoires toe en je bent klaar om met dit majestueuze kleding stuk te pronken.
>
A Type
A-type vrouwen hebben meestal zwaardere billen.
Wijd vallende broeken op de heup staan je meestal niet zo goed. Wanneer jij voor de juiste combinatie kies wordt dit probleem opgelost!
Kies voor een uni en een iets donkerdere kleur, omdat uni en een donkerder kleur je heupen niet extra breed laten lijken.
Combineer een overhemd bij je Dhoti broek dit geeft je een chique formele look.
Een top of shirt geven een sportieve look Je kunt zelfs proberen om je shirt of top in je Dhoti te stoppen, dit om de illusie van langere benen en een mooie taille te creëren.
Kies voor een halslijn waardoor je schouders breder lijken zoals o.a. een ronde hals of boothalslijn.
Deze look houdt van sieraden, ga voor een mooie halsketting/collier.
>
V en Y type
Een V en Y type is volledig het tegenovergestelde van het bovenstaande figuurtype. Over het algemeen hebben deze vrouwen een zwaarder midden- en bovenlichaam, maar een smallere onderkant. Het kiezen van de juiste outfit kan een hele klus zijn, want je moet de perfecte balans tussen je boven- en onderlichaam creëren. Een Dhoti- broek is een perfect kledingstuk voor jou omdat dit kledingstuk op de juiste plaatsen volume toevoegt.
Het enige wat je hoeft te doen is hem te combineren met een donker gekleurde top. Combineer deze look dan ook nog met leuke, stevige armbanden en een schattig klein schoudertasje en je bent er helemaal klaar voor!
>
H-type
Bij dit type lichaam is het boven- en onderlichaam gelijk in breedte en de buste is gemiddeld van grootte. Een platte bil en een onduidelijke taille is het kenmerk voor dit figuurtype.
Voor dit type is het dragen van lagen met een Dhoti broek en een los vallende top de beste optie. Dit geeft je een volumineuze en vollere look.
Kies prints met rechte lijnen.
Om de illusie van een slanke taille te wekken draag je de top in de broek en bloest hem over.
>
Succes!
Ga ermee aan de slag!
>
Wil je meer stijl en Imago lees dan hier verder.