De kracht van de kleur Turkoois

De kleur turkoois geeft weer nieuwe energie, creativiteit en inspiratie !

T

Als je merkt dat je wat vast bent komen zitten en dat je niet meer in beweging komt. Geen zin, geen inspiratie of het is allemaal een beetje saai en je voelt je wat vastgeroest. Dan is het het moment om turkoois in je leven uit te nodigen.

T

De kleur turkoois helpt je om in beweging te komen, uit de sleur te komen en weer met nieuwe ideeën en inspiratie aan de slag te gaan.

T

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Schrijf je dan in voor de gratis Masterclass Kleurenkracht.

 

Stap uit je veilige comfortzone

T

Ga weer eens de deur uit, doe eens iets anders.

T

De eerste stap is vaak om de controle los te laten. Vaak zijn we druk bezig en blijven we ons best doen om de dingen voor elkaar te krijgen, als het niet lukt, gewoon harder werken een tandje bij zetten. Een beetje afstand nemen doet vaak wonderen. Gewoon even de boel de boel laten, lekker de natuur in of iets anders waar je weer van oplaad.

T

Een andere omgeving doet vaak wonderen, je hebt vaak weer nieuwe energie en inspiratie. Je zult merken door even los te laten, dat je weer een nieuw / beter inzicht hebt of dat waar je al lang tegenaan zat te hikken ineens vanzelf gaat, i.p.v. dagen lang stoeien heb je in een paar uurtjes alles al gerealiseerd. Dus gun jezelf even wat Turkoois time, om weer even op te laden.

T

Zit je echt vast en heb je ook geen idee meer wat voedend is voor jou. Dan kunnen we jou verder helpen d.m.v. onze powerboost :Stralend jij, hier ontdek je  jouw persoonlijke krachtkleur en ook wat jou energie geeft en in beweging brengt.

Doen ipv denken

T

Gewoon beginnen, uitproberen en zien waar het schip strand. Juist door te doen en uit te proberen kom je weer tot nieuwe dingen.

Pak die naaimachine uit de kast, zet je schaar in de stof en begin te creëren. Volg gewoon jouw intuïtie en creativiteit en geniet! Niet alleen van het resultaat maar juist ook van het creëren.

Blijf jezelf ontwikkelen!

T

Stilstand is achteruitgang is het motto van de kleur turkoois.

T

Blijf nieuwe dingen ontdekken en jezelf ontwikkelen op de gebieden die voor jou interessant zijn.

Je bent nooit te oud om te leren, en je zult merken dat als je weer iets nieuws leert dan gaat jouw creativiteit weer stromen. En kom je weer volop in beweging.

T

Ben je op zoek naar een leuke training of workshop, zie hier onze agenda

 

Tot slot omarm wie je zelf bent !

T

Volg jouw hart, jouw intuïtie, jouw levensstroom !

Neem met regelmaat even de tijd om even stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en wat er in je hart leeft. Maak contact met jouw dromen en je diepste verlangen en durf hier dan gehoor aan te geven. Ook al heb je het idee dat anderen dit misschien wel vreemd zouden kunnen vinden, wat jij droomt kan werkelijkheid worden. Als je dit durft te gaan doen.

T

Wil jij meer leven vanuit je hart en jouw kracht, dan ben je meer dan welkom op 1 van deze sessies.

Workshop / Intuïtief schilderen : Verlangen van jouw hart

Powedag : Stralend JIJ 

T

Dansmeditaties : Volg jouw levensstroom & shine your light.

Vrijdag 6, 13, 20, 27 Augustus (meer info dianaderooij@hotmail.com)