Wat is jouw unieke kracht ?

Ontdek wie je bent en wat je nodig hebt aan de hand van jouw persoonlijke powertype

We zijn allemaal uniek !

T

Ieder van ons heeft een unieke kracht.

Iets wat hem of haar bijzonder maakt !

Ja, ook jij hebt een speciaal talent, soms is dit talent voor jezelf onzichtbaar geworden, omdat je het gewoon zo vanzelfsprekend vind. of misschien dat je jezelf zo aanpast aan de ander, dat je vergeten bent wat voor jou nu echt belangrijk is.

T

Het kennen en waarderen van je eigen kracht is de basis om je goed te voelen. Ook het beseffen dat jij anders bent dan een ander en dat je de dingen op een andere manier en jouw manier mag doen, geeft vaak een enorme bevrijding.

T

En dat is wat we jou gunnen !

Dat je helemaal jezelf kan zijn en dat je op die manier zelfverzekerd en vol energie voelt om jouw eigen koers te varen. Want jij bent van waarde in deze wereld !

T

 

Ontdek jouw persoonlijke kracht !

Als jij durft te zijn wie je bent, dan zal je stralen van binnenuit

T

In onze powerdag/ sessie Stralend JIJ ontdek je jouw persoonlijke powertype. Jouw persoonlijke powertype vertelt je wat jou bijzonder maakt, wat jouw waardes zijn, waar je energie van krijgt en wat je nodig hebt om jezelf goed te voelen.

T

Het unieke is dat deze powertypes zijn gebaseerd op de kleurenpsychologie. Dat maakt dat je door jouw powertype en kleur te omarmen, ook van binnenuit zal gaan ervaren dat je mooi en bijzonder bent. En dat je mag gaan staan voor jouw waarden.

T

Jouw powertype wordt bepaald a.h.v. een persoonlijkheidstest, heb jij interesse om jezelf beter te leren kennen en jezelf op een positieve manier te bekrachtigen ?

Schrijf je dan in voor de Powerdag Stralend JIJ of een persoonlijke sessie Stralend JIJ