High Tea met kleuradvies

Ben je op zoek naar een High Tea en dat die net iets meer is dan een gewone High Tea? Dan hebben wij iets leuks voor je. lees hier verder.

(offline) Patroonteken cursus deel 2

Patroonteken cursus 2 Door het volgen van deze speciale patroonteken cursus leer jij zelf stap voor stap hoe jij verschillende mouwen van het basis patroon van de YBD zelf aan kunt passen.

workshop maak in 1 dag jouw jurk

We gaan een YBD of wel een Your Basic Dress maken. Een basisjurkje dat in geen enkele garderobe mag ontbreken Een YBD past bij jouw figuur- kleur en stijltype Dit doen we gezellig samen in een workshop van 9.30 tot 16.30 met koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch

Begeleiding & tips voor jouw naaicreaties

Begeleiding & tips voor jouw naaicreaties. Wil jij graag begeleid worden met het maken en tekenen van je kleding? Maar heb je geen tijd om iedere week naar naailes te komen, dan is dit de oplossing. Klik op de link en lees verder.

Workshop Imago & stijl

donderdag middag 9 februari van 13.00 tot 16.00 uur. De andere 2 datums plannen we in overleg Deze workshop bestaat uit 3 middagen/ avonden Wil je meer weten, lees hier verder.

(Offline) Patroonteken cursus deel 3

Patroonteken cursus 3 Door het volgen van deze speciale patroonteken cursus leer jij zelf stap voor stap hoe je sluitingen en overwijdte tekent in het basis patroon van de YBD

Workshop: Jouw mooiste kleuren

Volg samen met je vriendinnen (zussen, collega’s) een workshop “jouw kleuren ”tijdens een gezellige middag/avond waar je jezelf en de ander op een verrassende manier leert kennen.

(offline) Patroonteken cursus deel 4

Patroonteken cursus 4 Door het volgen van deze speciale patroonteken cursus leer jij zelf stap voor stap hoe deelnaden en coupe verwerking aan kunt passen in het basis patroon van de YBD.