Welkom bij mijn eerste blog.

26-05-2018

 

Volg jij ook de laatste nieuwe mode trends, maar je vindt het moeilijk?

Je wilt ze wel dragen maar je weet niet hoe je ze moet combineren, of ze je wel staan, ben je er niet te dik voor, ben je er niet te oud voor, hoe draag je de nieuwe modekleuren, is het wel mijn kleur, hoe combineer je die kleur  en nog veel meer vragen.

Herken je ze?

 

Dan wil ik graag de oplossingen gaan delen via deze blog.

 

Ik ga jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwe modetrends en hoe je deze nieuwe mode samen kunt voegen met je bestaande gaderobe.

Er stijlvol uitzien betekent niet altijd volgens de laatste mode gekleed te gaan, maar dat je een keuze maakt om uit de laatste nieuwe mode die trends te halen die bij jou passen en dat jij weet hoe jij ze samen kunt voegen in jouw outfit.

Door mijn kennis met jou te delen over lichaamsvormen, stijl, kledingcombinaties etc. etc.,  kun jij op een goede, efficiënte leuke manier jouw kledingstukken inkopen om er weer up-to-date uit te zien.

Verder ga ik je vertellen over hoe jij de beste kleurcombinaties kunt maken, over je uiterlijke je innerlijke kleuren, over de kracht van kleur, over jouw persoonlijke kleuren en hoe jij deze in kunt zetten om jouw doel te bereiken en nog veel meer……..

 

De 1e zaterdag van de maand (behalve juli en augustus) houden wij Diana (mijn dochter) en ik  een open-dag.

Aan iedere open dag koppelen we met een thema, zaterdag 2 juni is dit ‘kleurbeleving”.

Zou jij willen weten wat kleur allemaal met je doet, voor je doet en hoe je kleur kunt gebruiken als kompas voor je leven?

Kom dan naar a.s. zaterdag langs, we gaan je heel veel vertellen over kleur en misschien kan jij wel jou kleur beleven tijdens deze open dag.

Geef jezelf op,” wie eerst komt die eerst maalt” zegt het spreekwoord, als jij je nu aanmeldt ben je verzekerd dat je mee kunt doen!

Kijk voor meer informatie op onze website www.oogvoorkleurenstijl.nl

 

Je kunt tijdens de open dag natuurlijk ook terecht voor vragen en advies

Je bent van harte welkom, de koffie en thee staat klaar.

 

Fijne week!